Alles van World Nautic Center
Grote winkel in Nederland
Same day delivery
meer dan 25 jaar specialisme
Geen verzendkosten boven de €99,-
Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis
30 dagen op zicht

Wetsuits bedrukken?

Top kwaliteit voor scherpe prijs

Wetsuits bedrukken

Het bedrukken van een wetsuit is een zeer specifieke klus. We gaan namelijk jouw logo / naam op het wetsuit aanbrengen wat ervoor moet zorgen dat de bedrukking moet blijven zitten en ook nog eens haarscherp is op het wetsuit. Wetsuit.nl is de specialist in de verkoop en het bedrukken van wetsuits en andere neopreen materialen. Niks zo mooi om je bedrijfslogo of ander mooi logo op jouw wetsuit te zetten.

Top kwaliteit

Wij kunnen uw gewenste logo in elke formaat en elke kleur aanbrengen en de kwaliteit van het logo is super. Door de super specifieke manier van bedrukken kunnen we het logo op zeer mooie manier aanbrengen en persen. Vele bedrijven zijn u al voor voorgegaan en we hebben de mooiste resulaten kunnen realiseren. Wat te denken van de bedrijven die meedoen met evenementen als swim to fight cancer of "ALS" noem ze maar op. Wij zorgen dat de bedrijfsnamen keurig worden getoond op het wetsuit.

Prijzen

De prijs van een bedrukking hangt sterk af van datgene wat erop moet komen, maar wilt u precies weten wat we voor u kunnen betekenen neem dan direct contact op met ��n van onze medewerkers.

Adres:

Prisma 73, 3364DJ Sliedrecht
(recht tegenover de Praxis en Intratuin XL vestigingen) en gratis parkeren voor de deur.

Bekijk de complete collectie in onze winkel!

Prisma 73, 3364 DJ Sliedrecht

Persoonlijk advies6 dagen per week open
Contact

Prisma 73 3364 DJ Sliedrecht

Telefon: 0184 - 44 77 70

Fax: +31 (0) 184 - 89 02 01

E-Mail: [email protected]

Contact